TnR Booty Shakers
Swingende ondertonen uit je snare en floortom
Merknieuws 27-08-2014 13:48
Billenschudders... De letterlijke vertaling van de Booty Shakers van TnR products is misschien wat bevreemdend, maar het komt er op neer dat de speciale schuimrubber kussentjes het laag in je trommels accentueren. Eigenlijk zijn de Booty Shakers niet meer of minder dan een alternatief voor geïsoleerde floortomdoppen of suspension armpjes voor je snaredrum.

De Booty Shakers zijn gemaakt van een combinatie van zachter polyethyleen en wat stugger polyurethaan schuim. Doordat de schuimrubber kussentjes een buffer vormen tussen je trommel en de grond kan je trommel  langer doortrillen. Een ander voordeel van het materiaal is dat het lang mee gaat.

De Booty Shakers voor je floortom schuif je over de poten van je floortom heen. Met een meegeleverd bandje zorg je dat de Booty Shaker stevig vast zit. Om te voorkomen dat de poot van je tom door de bodem heen prikt, zit er onderin de Booty Shaker een schijf van stevig schuim.

Little Booty
Voor je snaredrum is er de Little Booty Shaker die je op de snaredrumstandaard monteert. Met de klittenbandstrips bevestig je de kussentjes aan het uiteinde van het mandje waardoor je snaredrum volledig van de standaard wordt geïsoleerd.

De Booty Shakers zijn redelijk betaalbaar; Een setje van 3 voor je floortom kost € 21,95. De little Booty Shakers kosten € 14,95 per set. Door de verstelbare bevestigingsystemen kun je ze op elke willekeurige snaredrumstandaard en floortom vastmaken. Zonder dat je schade aan je hardware maakt.

Meer informatie over de Booty Shakers vind je op www.tnrproducts.com en in de onderstaande video