Paiste Rude Bashers, Shred Bells en Blast China
Stevige ongeschoren bekkens voor de hardhitter.
Merknieuws 01-05-2014 14:28
De Paiste Rude serie is al jaren een vaste waarde onder de stevig spelende drummers. Met behulp van ManĂ¡ drummer Alex Rodriguez werd er een aantal extra stevige bekkens aan de reeks toegevoegd.

De 18" en 20" Bashers zijn crashbekkens die speciaal ontwikkeld zijn om bestand te zijn tegen heftige crashpatronen. Ze zijn luid en aggresief en hebben geen enkele moeite om een gitaarmuur te slechten. 

De 12" en 14" Shred Bells bieden de cupsound van een ridebekken zonder dat je daarbij heb blad hebt. Dat maakt de klank veel meer gefocust en een stuk penetranter. Je kunt de Shred Bells gebruiken als ridebekken in blast beats, maar ook als enkel effect. Dan krijg je een bijzonder heftige en krachtige bell-klank. 

Blast China
Tot slot is er de 14" Blast China, een kleine, snel aansprekende china met een onwaarschijnlijk explosief karakter. Een levendig en snijdend bekken dat je prima kunt gebruiken in snoeiharde grooves. Door zijn kleine formaat is de Blast China ook makkelijk in je bestaande setup in te passen. 

Meer informatie over de nieuwe Rudes vind je op www.paiste.com en www.pbmusic.nl