Nieuwe Remo-serie: Remo Emperor Ebony
Dubbellaags zwart
Merknieuws 17-04-2014 15:57
Remo maakt al jaren zwarte vellen, maar een zwarte versie van het dubbellaags Emperor vel was er nog niet. Daar komt met de Ebony Emperor verandering in.

 De zwarte kleur van de vellen is bij Remo al jaren onderdeel van het velmateriaal. Het is dus geen coating of verf. De zwarte film heeft in vergelijking met de transparante film een iets andere klank. Hij heeft een wat meer uitgesproken attack en een randje meer tophoog. Daardoor krijg je een iets meer punchy klank terwijl de toon van het vel net zo warm is als bij transparante vellen.

De Emperor Ebony is een fractie dikker dan een gewone transparante Remo Emperor. Bij de Emperor Ebony gebruikt Remo een 0,19mm dunne bovenlaag van de zwarte film in combinatie met een 0,17mm dunne laag transparante film. In vergelijking met de normale transparante Emperor heeft de Ebony-versie daardoor wat meer attack, en een fractie meer gecontroleerde klank. De Ebony vellen zijn verkrijgbaar van 6” tot en met 18”, en variëren in prijs van € 23,60 voor een 6” tot € 39,10 voor een 18” vel.

Bekijk hieronder het promofilmpje dat Remo over de Emperor Ebony maakte: 

www.remo.com