Ears4u in-ears
Nieuwe in-ear monitors
Merknieuws 14-02-2014 14:02
Met de toename van het gebruik van personal monitorsystemen groeit de vraag naar in-ear monitors. Ears4U springt daarop in met verschillende systemen die op maat worden gemaakt. Zo heb je de keus uit twee- en driewegsystemen, met of zonder extra nadruk op de basfrequenties. Leuk is ook dat er veel mogelijk is met betrekking tot het uiterlijk. Wil je een logo op de oordoppen, felle glitters of juist een zo onopvallend mogelijk uiterlijk? Het is allemaal mogelijk.

Dat gehoorbescherming belangrijk is, daar zijn de meeste drummers het wel over eens. Met de steeds strenger wordende regels over geluidshinder schakelen daarom steeds meer bands en hun drummers over op in-ear monitoring. In-ear monitors zijn er in heel veel verschillende soorten en prijsklassen; van simpel en betaalbaar tot ingewikkeld en pittig geprijsd. 


Testset
Groot probleem bij het kiezen van in-ears is echter dat je op het advies van een ander moet afgaan. De op maat gemaakte oortjes passen tenslotte niet in ieders oren. In-Ear fabrikant Ears4u heeft hier een oplossing voor gevonden in de vorm van een universele testset met daarin al hun leverbare modellen. Zo kun je zelf horen wat de verschillen zijn, en een veel betere keuze maken. Van het gekozen model worden vervolgens gewoon op maat gemaakte oortjes gemaakt.

De Ears4u drivers zijn er in verschillende soorten; van tweevoudige drivers tot wel zes drivers per kant.

Meer informatie over de Ears4u op hun website: www.ears4u.nl

Oorcheck
Op de site van Ears4U wordt ook aangeraden dat je de online Oorcheck van het Audiologisch Hoorcentrum van het LUMV en de Nationale Hoorstichting. Klik hier om de test meteen te doen

Bekijk de demofilm van Ears4u waarin Waylon de in-ears aanprijst.