Amerikaanse topslagwerker bezoekt Europa

Scott Brown komt workshops geven

Member news 28-05-2008 22:45

Majestic Holland BV organiseert i.s.m. Show & Marching Music een aantal Internationale marching percussion workshops met de Amerikaanse slagwerker/docent Scott Brown, bekend van o.a. het boek Field Level en z'n activiteiten voor BOA (Bands Of America) en DCI (Drum Corps International).

Scott Brown is Europa om te jureren tijden de WAMSB-wedstrijden. Die worden op zondag 28 juni in Roeselare te België georganiseerd. Daarnaast komt Scoot de nieuwe Majestic XTD marching drums promoten.

Naast zijn endorsement bij Majestic wordt hij gesponsord door Mapex drums en Evans drumheads en is hij lid van het Vic Firth Education Team. Zijn boek Field level (The Ultimate Band Director’s Guide) is uitgeven bij Row-loff productions. (In Europa gedistribueerd door Show & Marching Music)

De eerste workshop vind plaats op woensdag 25 Juni bij Van Der Glas in blaas- en slaginstrumenten B.V. aan de Pastorielaan 4 in Heerenveen (Nederland). De workshop duurt van 20:00 tot 22:00 uur.

De tweede workshop vindt plaats op donderdag 26 Juni in het verenigingsgebouw van het CMH Percussion Ensemble aan de Sparrelaan 3A in Hattem (Nederland). De workshop duurt van 20:00 tot 22:00 uur.

De derde workshop vindt plaats op zaterdag 28 juni bij Lemca in Brugge (België) Meer informatie via www.lemca.com. Voor aanmelding neem contact op met: info@lemca.com. De workshop duurt van 10:30 tot 11:45 uur.

De vierde Workshop vindt plaats op zondag 29 juni bij het Music & Marching Center in Olenburg (Duitsland) Meer informatie via www.mmc-music.de. Voor aanmelding neem contact op met: service@mmc-music.de. De workshop duurt van 15:00 tot 17:00 uur.

Het is de bedoeling dat het een interactieve workshop wordt voor spelende leden en instructeurs, daarom vraagt Scott Brown of iedereen een practice pad en stokken wil meenemen zodat de behandelde theorie en techniek meteen in praktijk gebracht kan worden.

De workshops zijn gratis toegankelijk. Het is wel noodzakelijk je in te schrijven voor de workshops, zodat we weten hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten.

Als je je wilt inschrijven voor één van de workshops in Nederland, stuur dan een e-mail naar workshops@showandmarchingmusic.com met al je contact gegevens inclusief telefoonnummer en welke workshop je wilt bezoeken.

Inschrijven voor de buitenlandse workshops kan via de bovenstaande emailadresssen.
zoeken
zoeken