Aric Improta clinics in Lummen en Amsterdam
Spektakeldrummer eerste klas
Events 21-09-2019 09:09
Tama en Meinl organiseren twee drumclinics met Aric Improta in samenwerking met Slagwerkkrant. Op maandag 28 oktober op het Slagwerkkrant Podium bij Adams Muziekcentrale in Lummen, op dinsdag 29 oktober in Q-Factory, Amsterdam, het pand waar ook onze redactie gevestigd is. Gratis toegnag!

De drummer van Fever 333 en Night Verses is de meest energieke drummer die je je kunt voorstellen; zowel qua spel, als wat betreft de capriolen die hij uithaalt achter zijn drumstel. We noemen de Amerikaan niet voor niets een spektakeldrummer.

Sprong Cesar Zuiderwijk ooit over zijn drumstel; Aric Improta heeft een heel repertoire van dat soort acrobatische trucs.

Zie deze video's. 

Maar hij is tegelijkertijd een geweldige speler, die op het Meinl Drum Festival 2017 een onvoorstelbaar goed voorbereide en uitgevoerde clinic gaf. 

 

 Meer leuks: 

Night Verses - Earthless playthrough: 

 

 

Stijlbeschrijving? Fusion-punk? We doen maar een gooi, want hij is van alle markten thuis, met wel altijd de nadruk op energiek, heavy en hilarisch.

Op 28 oktober staat hij op het Slagwerkkrant Podium bij Adams Lummen, op 29 oktober in Q-Factory Amsterdam, in co-productie met Slagwerkkrant.

Lummen
maandag 28 oktober, Slagwerkkrant Podium, Adams Muziekcentrale
www.adams-music.com

Amsterdam
dinsdag 29 oktober, Q-Factory 
www.q-factory-amsterdam.nl 


Beide events gratis toegang.  

Een project van Tama drums en Meinl cymbals, in samenwerking met Slagwerkkrant