Bied op de 'drumkrukken' van Travis Barker

Muzieknieuws 12-12-2004 16:38

Op veilingsite eBay is voor de muziekliefhebber genoeg interessants te vinden. Bijzondere releases, custom made instrumenten, collectors items, memorabilia: je kunt het zo gek niet verzinnen of het wordt te koop aangeboden.

De laatste tijd bieden mensen echter de gekste dingen aan. Al eerder berichtte Slagwerkwereld dat je kon bieden op de bezweette handdoek van Machine Head-drummer Dave McClain.

Nu blijk je te kunnen bieden op memorabilia van Blink 182, waaronder gesigneerde foto's, posters en de Zildjian Travis Barker signature serie drumsticks.

'Hoogtepunt' zijn echter de gesigneerde krukken van drummer Travis Barker. Het gaat niet om drumkrukken waarop je normaal gesproken plaatsneemt achter je drumkit, maar om de krukken die Travis heeft gebruikt toen hij met zijn voet in het gips zat. Travis brak zijn rechterenkel en -voet op verscheidene plaatsen in maart 2004.

Op de krukken staan stickers en graffiti, volledig in Blink 1982-style. Zeventig procent van de opbrengst gaat naar een goed doel. Op het moment van schrijven stond het hoogste bod al op 1250 dollar. Je kunt tot 17 december bieden via deze link.
zoeken
zoeken