Popronde 2005 zoekt bands

Muzieknieuws 08-12-2004 16:32

Het rondtrekkende muziekfestival Popronde zal tussen september en november 2005 weer neerstrijken in tien verschillende steden. In elke stad presenteren zo'n 25 getalenteerde acts zich bij de deelnemende cafés, theaters en poppodia.

Jaarlijks worden 75 opkomende Nederlandse bands geselecteerd om te spelen op Popronde. Het festival is gratis toegankelijk voor publiek.

Popronde is niet gebonden aan één stijl. Initiatiefnemer Stichting Popwaarts is daarvoor op zoek naar talentvolle singer/songwriters, pop/rock bands, hiphopformaties en dance-acts.

Interesse? Meld je dan snel aan door een aanmeldingsformulier, biografie en demo op te sturen naar Popwaarts. Het formulier is te downloaden op popronde.nl. Dit stuur je met een biografie en demo naar Stichting Popwaarts, t.a.v. Mischa van den Ouweland. Adres: 2e Walstraat 3, 6511 LN in Nijmegen.

Inschrijven kan tot 1 maart 2005. Begin mei wordt bekend gemaakt welke bands zijn geselecteerd voor de Popronde editie 2005.

Charlie Dée, Drilem, I Drive a UFO, Linked, Solitude en Wiseguy zijn enkele van de acts die in 2004 tot de selectie behoorden en tijdens de afgelopen editie te horen waren.
zoeken
zoeken