Artiestenbureau voor gehandicapte musici
Muzieknieuws 21-04-2003 23:38
Stichting Cardo uit Groesbeek heeft een eigen artiestenbureau voor musici met beperkingen opgericht: All The Way Music. Het is een nieuw idee van Cadro. De stichting is een organisatie voor de integratie van gehandicapte mensen.Bij het bureau zijn inmiddels vijftien gehandicapte artiesten ondergebracht. Dat bericht Planet News (26-03-03).

Het artiestenbureau is voortgekomen uit de landelijke talentenjachten die Stichting Cardo al jaren organiseert. Daaruit bleek dat er veel mensen met een beperking zijn die meer dan voldoende talent hebben om professioneel op te treden. Door hun handicap komen deze mensen echter nauwelijks aan bod. Het artiestenbureau moet hen een steuntje in de rug geven.

De optredens die All The Way Music verzorgt, staan onder leiding van pianist Jan Vayne. Belangstellenden kunnen daar ook artiesten als Liesbeth List en Thijs van Leer in combinatie met een gehandicapte zanger of musicus boeken. De zelf licht-gehandicapte presentatrice Lucille Werner praat het programma aan elkaar.

All The Way Music is genoemd naar de eerste cd van de blinde Frank Sinatra-imitator Bob Bullee.