Superaction zoekt nieuwe drummer

Muzieknieuws 26-11-2004 13:01

Drummer Senne Thunders heeft besloten de Eindhovense rock n roll formatie Superaction te verlaten. Senne was in 2002 samen met Tommy Cool de oprichter van Superaction.

Zelf omschrijft hij de afweging om met de band te stoppen als volgt:
"Ik kon Superaction niet meer combineren met andere activiteiten die op dit moment belangrijker voor me zijn. Nu ik de band verlaat kan ik meer tijd besteden aan mijn sexleven en mijn bokscarrière. Als bokser kan ik Superaction ook in toekomstige gouden tijden behulpzaam zijn."

Gevraagd naar een persoonlijk reactie op het vertrek van mede-oprichter en drummer Senne vertelt zanger Tommy Cool:

"Dat Senne vertrekt is jammer, maar in zekere zin zijn we er ook wel blij om. Dat klinkt vreemd, maar Senne is niet de allerbeste drumer die er is. We hebben het er onderling vaak over gehad dat we met Senne als band stagneren. Hij heeft vaak beloofd om les te nemen, maar dat kwam er steeds niet van. Senne heeft gewoon te veel andere hobbies, in tegenstelling tot de overige bandleden die alleen Superaction als hobby hebben. Daarom heeft Senne besloten om uit de band te stappen. In vriendschappelijke opzicht is dat erg jammer."

Alle geboekte shows gaan gewoon door. Superaction zoekt met spoed een nieuwe drummer en houdt momenteel audities voor een vervanger. De groep zoekt een creatieve drummer met veel ervaring die veel wil optreden! Superaction speelt een mix van authentieke en moderne rock n roll; ronkende gitaren, pompende piano en een swingende ritmesectie. Superaction gemiddeld 2x per maand op. Een debuut EP komt naar verwachting in het voorjaar van 2005 uit.

Ben jij drummer en heb jij zin om bij te dragen aan de opmars van Superaction? Neem contact op met Tommy (06-29 07 19 48) of Tom (06-24 80 64 56) of stuur een e-mail.

zoeken
zoeken