Bløf brengt verzamelalbum drie maal uit

Muzieknieuws 24-10-2004 18:05

Op 29 november brengt Bløf een verzamelalbum uit met een selectie van hun beste werk. Dat heeft Bløfs platenlabel EMI bekend gemaakt. Het album heet "Het eind van het begin" en geeft een overzicht van de indrukwekkende carrière van Bløf.

De verzamelaar met een uitgebreide selectie van het meest bekende werk van de Zeeuwse band, verschijnt in drie verschillende versies.

In de eerste plaats is er het album 'Het Eind Van Het Begin' waarop 17 nummers zullen staan, inclusief één nieuw nummer, de nieuwe single 'Opstand'. Daarnaast is er een uitgebreidere versie, in de vorm een dubbel-album, die 'Het Eind Van Het Begin + De Ballads' gaat heten. Deze dubbelaar bevat 35 nummers met daarbij een tweede nieuwe track: 'Zwart Water', een samenwerking met gitarist David Immerglück van Counting Crows.

Tot slot komt er een luxe box, die bestaat uit maar liefst drie albums, de twee eerdergenoemde, aangevuld met een album vol "rarities en B-sides", met daarop bijvoorbeeld een duet met Herbert Grönemeyer én een dvd vol videoclips.

Op alle versies zullen zowel de overleden drummer Chris Götte als zijn opvolger Norman Bonink te horen zijn.

zoeken
zoeken