Clayborn stopt ermee

Band na nieuwe line-up toch uit elkaar

Muzieknieuws 14-04-2009 15:36

Afgelopen september konden frontvrouw Crazy Jane en bassist Rogier Drinkenburg nog geen afscheid nemen van de energieke rockband Clayborn toen gitarist Kurt Amat en drummer Wouter van Wijk de band verlieten. Met de vernieuwde line-up met Tobias Ponsioen (drums) en gitaristen Matthias van Beek en Maarten de Boer is er toch besloten te stoppen. De vibe zou er niet goed genoeg zijn.

Clayborn heeft vooral de afgelopen jaren een sterke live reputatie opgebouwd. De band speelde in de grote en kleinere zalen in Nederland en België en tourde in Oostenrijk. Ook stonden zij in 2007 en 2008 op het hoofdpodium van de Zwarte Cross, speelden zij op Metropolis, Parkpop Kaderock, Berghpop en Rockweekend America.

Clayborn heeft twee EP's op zijn naam staan en een volledig album 'Every Dog Has Its Day'. De single The Mission wordt op verschillende nationale radio en TV stations gedraaid en ook is bij de song een videoclip opgenomen.

Alle leden van Clayborn geven aan wel door te gaan in de muziek. Crazy Jane zal zich vooral gaan richten op haar solo carrière. Haar solo album, getiteld '365 Mornings' kan na de zomer al verwacht worden.
zoeken
zoeken