Line-up Adams Drummersfestival 2009 compleet

Mel Gaynor, Cindy Blackman en Pete Lockett toegevoegd

Muzieknieuws 05-03-2009 15:01

De line-up van het Adams Drummersfestival 2009 is compleet. Muziekcentrale Adams Diest heeft de laatste artiesten voor het programma onthuld. Ook Mel Gaynor, Cindy Blackman en Pete Lockett spelen in CC Het Loo in Tessenderlo, België. Het festival vindt dit jaar plaats op 5 april.

Mel Gaynor
Mel groeide op in Londen, waar hij op zijn elfde begon met drummen. Naast vaste drummer voor de Simple Minds speelde Mel met een uiteenlopende reeks artiesten waaronder Elton John, Joan Armatrading en Tina Turner.

Cindy Blackman
Na een studie aan het Berklee College of Music in Boston verhuizde Cindy Blackman naar New York City en kwam dankzij naar grooves voor Lenny Kravitz wereldwijd in de spotlights te staan. Maar Cindy is ook een uitstekend jazzdrummer en bracht de nodige soloalbums uit.

Pete Lockett
De Britse percussionist Pete Lockett is ongelooflijk veelzijdig. Niet alleen wat betreft instrumenten, maar ook qua artiesten met wie hij samenwerkte: van Aphex Twin tot Björk en van Kula Shaker tot Peter Gabriel.

Overige artiesten
Eerder konden we al aankondigen dat Will Calhoun, Gregg Bissonette, Dom Famularo en Simon Phillips op het Drummersfestival 2009 zullen schitteren. Zie ook dit nieuwsbericht.

Check www.drummersfestival.be voor meer informatie over het festival, inclusief informatie over ticketverkoop.
zoeken
zoeken