Uitmarkt 2004

Muzieknieuws 24-08-2004 11:29

Vrijdagavond 27 augustus gaat de Uitmarkt 2004 van start. De opening op het Brandpodium wordt gepresenteerd door Brigitte Kaandorp en zal een wervelende show worden met tal van artiesten. De hele show zal vanaf 20.30 uur op Nederland 3 bij de Vara uitgezonden worden.

In 27 jaar is De Uitmarkt een begrip geworden als dé opening van het Culturele Seizoen. Een grootschalige publieksmanifestatie in het laatste weekeinde van augustus waar theatergezelschappen, orkesten, ensembles, theaters, cabareties, impresariaten, musea, jazz-, wereldmuziek- en popartiesten zichzelf met nieuwe programma's en tentoonstellingen op de podia en informatiemarkt presenteren aan het publiek.

Ook dit jaar staat het programma bol van uitzonderlijke activiteiten en concerten. Tijdens de opening spelen onder andere: New Cool Collective (Joost Kroon, Frank van Dok, Jos de Haas), Huub vd Lubbe, Boris, Do, Ali B. en Isaline Callister. Ook vinden we vrijdagavond Gerardo Rosales op het DOENpodium met een salsa 'Tribute to Fania All Stars'; een hommage aan het befaamde Fania-label dat zijn hoogtijdagen kende in de jaren zeventig. Alle goeie salsa-artiesten waren aangesloten bij dit New-Yorkse label.

Op www.uitmarkt.nl kun je uit het uitgebreide programma je eigen agenda samenstellen, verdeeld over de verschillende podia in Amsterdam.

zoeken
zoeken