Screaming Mike exclusive preview 'King of Beers'

Muzieknieuws 13-08-2004 15:58

Het is bijna zover: de nieuwe videoclip 'King of Beers' van Screaming Mike zal eerdaags te zien zijn op de zenders The Box, TMF, MTV en BUYA-Music. Screaming Mike is zo vriendelijk om alle bezoekers van slagwerkwereld.com als eerste een sneakpreview te gunnen van de clip!

'King of Beers' is de debuut single van Screaming Mike. De single is ingespeeld door Sietse Huisman (drums) en Tessa Boomkamp op percussie en backing vocals. In een eerder bericht over het actieve slagwerkleven van Mark Eshuis gaven we al de aankondiging van de videoclip. Naast Mark neemt Femke Krone de percussie voor haar rekening in de videoclip.

Preview 'King of Beers'

De videoclip vertelt het verhaal van King of Beers: dat je niet stoer bent als je overmatig drankgebruik pleegt. Het uit je dak gaan kan ook zonder overmatig drankgebruik. De compositie is van een hoogstaand niveau, waarin de tekst een belangrijke boodschap uitdraagt voor jongeren in het algemeen.

Dus houd je televisie de komende weken afgestemd op een van de bovenstaande zenders om Mark en Femke bij Screaming Mike langs te zien komen!

zoeken
zoeken