Haagse Popweek 2008

Vrijdag 17 t/m zaterdag 25 oktober

Muzieknieuws 24-09-2008 13:46

De zomerfestivals zijn voorbij en de herfst is weer begonnen. Voor veel mensen is dat slecht nieuws, maar niet in Den Haag. Herfst betekent herfstvakantie en dat betekent dat het weer tijd is voor de Haagse Popweek! Een week van negen dagen, overigens.

Van vrijdag 17 t/m zaterdag 25 oktober is er elke avond op (bijna) alle podia van Den Haag live-muziek te zien. Het aanbod is groot en gevarieerd: zowel beginnende als meer ervaren bands, singer-songwriters, dj’s en andere muzikanten zullen zich in de kijker proberen te spelen.

De Popweek begon in 2001 als de muzikale omlijsting van het 15-jarig bestaan van het Haags Pop Centrum. Die status is het evenement ondertussen wel ontgroeid. Vorig jaar was de Popweek met zo’n 100 acts op 27 podia een groot succes. Natuurlijk wordt verwacht dat dat succes dit jaar op zijn minst geëvenaard wordt.

Een kleine greep uit het aanbod: John Dear Mowing Club, The Madd, Cooper, Drunktank, White Sands, Mindscan, All Missing Pieces, Trio Escobar, The Hot Stewards en The Deaf, Johnnie Stalker.

Voor het programma, de deelnemende podia en overige informatie zie: haagsepopweek.nl
zoeken
zoeken