Eerste editie Gothic Metal Palace afgelast

Festival gecanceld wegens tegenvallende kaartverkoop

Muzieknieuws 18-06-2008 10:34

De organisatie heeft noodgedwongen de eerste editie van het Gothic Metal Palace-festival afgeblazen. Op 20 en 21 juni zou het festival plaatsvinden in Zuidlaren, met optredende artiesten als Within Temptation, Epica en Autumn.

Maar van de 6.500 beschikbare kaarten werden er tot op heden nog geen 700 verkocht. Dat is pech dus voor iedereen die hoopte om drummers als Stephen van Haestregt, Jan Grijpstra en Ariën van Weesenbeek op één festival te kunnen zien.

Mensen die al een ticket hebben gekocht, krijgen waarschijnlijk hun geld terug. Details daarover volgen binnenkort op gothicmetalpalace.com. De organisatie betreurt de gang van zaken:
"Ondanks al onze inspanningen om dit festival te laten doorgaan moeten we besluiten te stoppen. We hebben alles geprobeerd met commercials op diverse radiostations, live uitzendingen, advertenties in landelijke kranten, bladen, op het net en nog veel meer. (...) We vinden het verschrikkelijk dat we moeten cancelen. Dit is zo akelig voor jou, voor de bands en voor iedereen die erbij betrokken is. Voor onszelf betekent het een jaar hard werk met dit als resultaat."

zoeken
zoeken