Voorverkoop Adams Drumworldfestival 2008 van start

Vijfde editie 14 september 2008

Muzieknieuws 06-06-2008 16:27

Op de tweede zondag van september vindt de vijfde lustrumeditie plaats van het Adams Drumworldfestival. De tickets zijn vanaf vrijdag 6 juni online te bestellen en zijn niet alleen een entreebewijs, maar hebben ook een lotnummer waarmee je op de festivaldag kans maakt op een speciaal voor deze dag handgemaakte Craviotto snaredrum t.w.v. €1500,-. Daarbij heeft het ticket vier aanbiedingscoupons die alleen op deze vijfde verjaardag geldig zijn.

Zoals we gewend zijn van Adams zullen de artiesten op het festival weer uit alle hoeken van de wereld ingevlogen worden en heeft het jaarlijks drumfeestje weer een sterk internationaal karakter. Adams Drumworld pakt dus weer flink uit tijdens deze editie. De eerste namen van worden later bekend gemaakt, maar je kunt nu alvast jouw kaarten bestellen. En in de voorverkoop zijn ze goedkoper dan aan de deur, dus wees er snel bij!

Naast de gebruikelijke clinics zullen naar alle waarschijnlijkheid ook masterclasses gegeven worden, is er weer de slagwerkbeurs en kun je op het buitenterras vast weer van het mooie weer gaan genieten! De kaarten kun je direct bestellen op de website van Drumworld. Maar let op: de kaarten die gekocht worden aan de dagkassa gelden enkel als toegangsbewijs. Snel online bestellen dus als je wilt meedingen naar de Craviotto snaredrum en vier aanbiedingscoupons wilt!

Adams Drumworldfestival 2008
datum: 14 september 2008
locatie: Ittervoort
entree; €10,- (VVK) of € 12,50 (DK)
» klik hier om kaarten te bestellen

Adams Drumworldfestival 2007
Heb je er al helemaal zin in? Bekijk dan hier nog eens de video's, het verslag en de foto's van de vierde editie van het Adams Drumworldfestival in 2007.
»» Adams Drumworld Festival 2007 (verslag + foto's)
»» Video's Adams Drumworld Festival 2007

Alle foto's Adams Drumworld Festival 2007
»» Foto album Darrin Mooney
»» Foto album Cindy Blackman
»» Foto album Gary Chaffee
»» Foto album Flo Mounier
»» Foto album Peter Erskine
»» Foto album Jonathan Mover
»» Foto album Adams Drumworld Festival
zoeken
zoeken