Good Things End presenteert debuutalbum

Cyriel Schiphorst en band live in De Gigant op 4 juni

Muzieknieuws 31-05-2008 23:06

Good Things End, de band die met haar eerste single I Know gelijk een megahit scoorde, brengt morgen, 2 juni, het langverwachte
debuutalbum ‘Out of Nowhere’ uit. Drummer Cyriel Schiphorst en de andere bandleden vieren dat met een release party op 4 juni in de Gigant te Apeldoorn.

Van dit album is ook de nieuwe single Right or Wrong afkomstig, dat momenteel veel te horen is op o.a. 3FM en TMF.

Good Things End, dat bestaat uit drie broers en hun zus, brengt met 'Out Of Nowhere' makkelijk in het gehoor liggende rocksongs met een poppy randje. De band heeft bewust gekozen voor herkenbaarheid. Cyriel Schiphorst :
"Wij pretenderen niet origineel te zijn, maar willen muziek maken waar we trots op zijn en die we met overtuiging kunnen brengen. Als men daar een stickertje op wil plakken, maakt ons dat niet uit. Maar eerlijk gezegd denk ik dat we moeilijk in één hokje te stoppen zijn."

Naast de cd-presentatie in de Gigant te Apeldoorn op 4 juni 2008, is de band ook bevestigd voor een aantal festivals later dit seizoen.

Kaarten voor de de cd-presentatie kosten € 6,- en zijn o.a. te verkrijgen via gigant.nl en de bekende voorverkoopadressen in Apeldoorn.

Cyriel Schiphorst speelt met Vic Firth-stokken op Sonor-drums en Paiste-bekkens.

zoeken
zoeken