Nieuw label en nieuwe dvd voor Lamb of God

'Walk With Me In Hell' dvd uit op 30 juni

Muzieknieuws 09-05-2008 17:45

Twee jaar, zeventien landen, duizenden kilometers, miljoenen fans en één camera waren nodig voor 'Walk With Me In Hell', de nieuwe dvd-set van Lamb of God. De release verschijnt via Roadrunner Records, het nieuwe platenlabel van de formatie.

Drummer Chris Adler, zanger Randy Blythe, gitaristen Mark Morton en Willie Adler, en bassist John Campbell verkochten wereldwijd al meer dan drie miljoen cd’s en dvd’s.

In 2007 ontving Lamb of God een Grammy-nominatie.

De eerste Lamb of God-release op Roadrunner moet vanaf 30 juni in de winkels liggen.

De ‘Walk With Me In Hell’ 2-dvd set bevat 5 uur aan all-access beelden. Disc 1 bevat de lang verwachte documentaire Walk With Me In Hell en een veelvoud aan livebeelden die wereldwijd zijn gefilmd tijdens de Sacrament World Tour. De documentaire beschrijft alle details van het leven van Lamb of God terwijl de band in de studio werkt en de wereld bijna drie keer rondreist ter ondersteuning van het door de kritieken geprezen album 'Sacrament' uit 2006.

Disc 2 bevat een full-length ‘Making of Sacrament’ video en de hele live-set van Lamb of God op het Download Festival in 2007 waar zij voor 72.000 fans speelden. Extra’s zijn verwijderde scenes, een veelvoud aan live video’s, de officiële video van ‘Redneck’ en de bijbehorende ‘Making of Redneck’ documentaire. Chris Adler legt uit:
"We staan per dag 90 minuten op het podium. Mensen willen weten wat wij die andere 22.5 uur doen. Het is niet altijd limousines en champagne! 'Killadelphia' (Lamb of God’s vorige, platinagecertificeerde dvd) verraste veel mensen en liet zien dat we niks censureren. We zijn trouw aan onze eigen hoge standaard, en ‘Walk With Me In Hell’ is anders dan welke muziek-dvd ook. Het is een nieuwe vorm van documentaire maken en het neemt je mee op een intense, wereldwijde reis met ons.”

zoeken
zoeken