Michael Bublé haalt platinum

10 oktober concert in Ahoy'

Muzieknieuws 24-09-2007 15:51

'Call Me Irresponsible', het succesalbum van Michael Bublé, heeft in Nederland de Platina status bereikt. van het album zijn inmiddels meer dan 70.000 exemplaren verkocht, nadat het 10 weken lang op #1 stond. Het succes van Bublé lijkt niet te stoppen na zijn doorbraak in 2005 met 'It's time'.

Het vorige album werd ingedrumd door grootheden Vinnie Colaiuta, Jeff Hamilton, Frank Capp en David Tull. Rafael Padilla nam op 'It's Time' de percussie voor zijn rekening. Op 'Call Me Irresponsible' zijn onder andere Josh Freese, Ralph Humphrey, Joe LaBarbera en Paulinho Da Costa aan de slagwerklijst toegevoegd. De live-drummer tijdens de tours is sinds jaar en dag Robert Perkins.

Vanwege het succes verschijnt op 5 oktober een Deluxe Tour Edition van 'Call Me Irresponsible'. Naast het album bevat deze versie een bonus CD met daarop onder meer een nieuwe mix van Michael’s vorige hit Home en twee niet eerder verschenen nummers, waaronder de Stealers Wheel klassieker Stuck In The Middle With You. En om alvast in de stemming te komen, staan er ook nog drie kerstliedjes op. Op 10 oktober kun je Michael gaan bewonderen in Ahoy' in Rotterdam.
zoeken
zoeken