Kane in onderhandeling met EMI

Vierde album in de maak

Muzieknieuws 03-09-2007 23:00

Rockband Kane is in onderhandeling met EMI Music Netherlands. Eerder vandaag meldden verschillende bronnen dat de band en de muziekmaatschappij al tot een ondertekening van het contract zijn gekomen, maar zover is het vooralsnog niet.

Beide partijen geven wel onomwonden aan er een heel goed gevoel bij te hebben. Frontman van Kane, Dinand Woesthoff verklaart:
"We hebben ruim de tijd genomen om nieuwe muziek te schrijven en om ons te oriënteren op een platenmaatschappij waarmee wij een nieuw tijdperk in willen gaan, we doen alleen dát waar wij ons goed bij voelen. De gesprekken met EMI Music passen in dat beeld."

Bart Cools, Managing Director van EMI Music:

"Kane is een fantastische band met een indrukwekkende staat van dienst. Ik ben ervan overtuigd dat EMI en Kane een goede match zijn en wij kijken erg naar de samenwerking uit."

Kane’s meest recente album 'Fearless', waarop drummer Martijn Bosman nog te horen is, kwam in 2005 uit en werd bekroond met de platina status. De band heeft sinds de oprichting meer dan 1 miljoen albums en dvd’s verkocht. Momenteel werkt de populaire Haagse rockband aan hun langverwachte vierde (studio)album.

zoeken
zoeken