Claw Boys Claw werkt aan comeback

Nieuw album en nieuwe tour voor Amsterdamse band

Muzieknieuws 27-08-2007 17:24

Wie kent Claw Boys Claw nog? Met de diepe grooves van Marc Lamb, de mooie melodieën van gitarist John Cameron en het kenmerkende stemgeluid van Peter te Bos (de man die zo prachtig stottert als hij praat, en zo vloeiend zingt)? Tien jaar na het verschijnen van het laatste album, 'Will-O-The-Wisp', maakt de formatie een comeback.

Op 1 december 2007 doet Claw Boys Claw een try-out in De Lantaarn te Hellendoorn, als voorproefje van het nieuwe album dat in januari 2008 verschijnt. Er staat ook alvast een tour gepland voor het voorjaar.

Over voorproefjes gesproken: het nummer Van Dijck Brown dat op de MySpace-site van Claw Boys Claw staat, lijkt een voorbode te zijn voor het nieuwe album.

Geschiedenis
Claw Boys Claw werd in 1983 opgericht door Allard Jolles, zanger/gitarist van L'Attentat. Jolles kroop voor de gelegenheid achte de trommels. Hij werd al snel opgevolgd door Marius Schrader. Claw Boys Claw's bekendste line-up bestaat echter uit drummer Marc Lamb, zanger Peter te Bos, gitarist John Cameron en bassist Geert de Groot (ex-Fatal Flowers, tegenwoordig in Scram C Baby). In de huidige bezetting is Geert de Groot vervangen door een vrouwelijke bassist: Lya Spykstra van de band Bitchcock.

Tickets
De Lantaarn verwacht een grote aanloop voor dit concert. Aanvang: 20.30 uur, kaarten kosten € 12,50 in de voorverkoop. Meer informatie vind je op www.lantaarn.nl.
zoeken
zoeken