MTV introduceert New Sounds of Europe Award

Vier Nederlandse nominaties voor nieuwe award

Muzieknieuws 19-08-2007 10:28

Tijdens de Uitmarkt in Amsterdam op 25 augustus introduceren MTV en Sony Ericsson de ‘New Sounds of Europe’. De nieuwe awardcategorie binnen de MTV European Music Awards, is een zoektocht naar het hotste en nieuwste muziektalent uit Europa. Genomineerd namens Nederland zijn C-Mon & Kypski, Delain, Fedde Le Grand, Jeckyll & Hyde en Moke.

Live op de Uitmarkt
Op zaterdag 25 augustus tussen 22.20 uur en 23.20 uur spelen de Nederlandse genomineerden live op het hoofdpodium van de Uitmarkt in Amsterdam. Genomineerd namens Nederland zijn C-Mon & Kypski, Jeckyll & Hyde, Delain, Fedde Le Grand en Moke. De vier andere acts strijden om een plek in de volgende ronde. De muzikale veldslag wordt live uitgezonden op MTV.

MTV European Music Awards
Vervolgens kun je vanaf 27 augustus op de MTV-website stemmen op jouw favoriet. De Nederlandse winnaar mag uiteindelijk met de overige Europese winnaars gaan strijden om de prestigieuze New Sounds of Europe Award.

Deze nieuwe award zal uiteindelijke uitgereikt worden tijdens de MTV European Music Awards 2007 op 1 november in München.
zoeken
zoeken