Peter Pan Speedrock presenteert nieuw album

Koop nu je tickets voor 'Pursuit Until Capture'-releaseparty

Muzieknieuws 15-08-2007 19:54

'Pursuit Until Capture'. Zo luidt de titel van de nieuwe cd van drummer Bart Nederhand, bassist Bart Geevers en zanger-gitarist Peter van Elderen, beter bekend als Peter Pan Speedrock. Het roemruchte Eindhovense speedrock 'n roll-trio brengt het album in september 2007 uit. Omdat bij een nieuwe cd een feestje hoort, geven de drie speedrockers op vrijdag 31 augustus een release-party.

Tijdens dit concert brengt Peter Pan Speedrock een aantal nieuwe nummers live ten gehore.

Waar en wanneer
De lokatie voor de release-party is Plan 2 (Strijp-S) in Eindhoven, tegenover het voormalige Philips-Klokgebouw. Als special guests spelen diezelfde avond ook Triggerfinger (met Mario Goossens op drums) en Dead Elvis & His One-Man Grave.

De zaal gaat open om 20.00 uur. Aangezien er slechts 350 tickets verkocht zullen worden, is het slim om tijdig te bestellen via www.timoco.eu of www.peterpanspeedrock.com .

Dead Elvis
Dead Elvis & His One Man Grave rockt je helemaal in zijn eentje van je voeten. Want waarom zou Elvis niet kunnen zingen, gitaarspelen en drummen tegelijk? Omdat hij dood is? Vermoei ons toch niet met details. Elvis is dead. Maar dat wil niet zeggen dat hij niet meer optreedt.

Triggerfinger
De Belgische Queens of the Stone Age werd Triggerfinger als eens genoemd. Het powertrio rondom topdrummer Mario Goossens speelt songs die stijf staan van de testosteron, vol rauwe energie en zware riffs waarvan ook niet-gitaristen smullen. Triggerfinger is typisch zo'n band waarvan het geheel meer is dan de som der delen.

Peter Pan Speedrock
Peter Pan Speedrock behoort tot de top van de Nederlandse rockbands. In eigen land is de band gedurende zijn elfjarige bestaan overladen met prestigieuze prijzen en heeft zo'n beetje op elk denkbaar podium en festival gestaan - van Pinkpop tot Paaspop en van Noorderslag tot Lowlands. Ook in het buitenland is Peter Pan Speedrock aan een opmars bezig. Met name in Duitsland gaat het met de carrière van de band uitstekend.

Het Duitse platenlabel People Like You brengt de nieuwe cd uit in heel Europa, terwijl het Amerikaanse label Prophase Music later dit jaar ervoor zorgt dat de nieuwe release ook in de VS te koop is.
zoeken
zoeken