The Robocop Kraus komt met nieuwe promotietool

Instrument ter promotie van nieuwe cd 'Blunders And Mistakes’

Muzieknieuws 11-08-2007 15:43

The Robocop Kraus, met Hans-Christian Fuss op drums, introduceert een nieuw netwerk-instrument ter promotie van het album 'Blunders And Mistakes’, dat 24 september op Anti Records uitkomt.

Met de tool kunnen fans inschrijven om met elkaar te chatten, prijzen te winnen, het laatste nieuws te lezen. Ook kunnen ze alvast luisteren naar nummers van het nieuwe Robocop Kraus-album.

De schijf krijgt de titel ‘Blunders And Mistakes’ en verschijnt op 24 september via Anti Records.

De tool, die The Robocop Kraus Interweb wordt genoemd, werkt op de meeste netwerksites zoals Myspace, Bebo en Facebook. Nadat je jezelf hebt ingeschreven krijg je een html-code die je eenvoudig in je persoonlijke profiel kunt plakken. De player verschijnt dan direct op je profiel. Matthias Wendl van The Robocop Kraus vertelt:
“Het Interweb is een geweldige manier voor mensen die geïnteresseerd zijn in onze band, om mensen met dezelfde muzikale smaak te ontmoeten en het mooie is dat het niet beperkt is tot één site.”

Gebruikers die zichzelf hebben aangemeld, kunnen merchandise en tickets voor aankomende Europese tour winnen.

De player vindt je op de MySpace-pagina van de band.

The Robocop Kraus live:

  • 31 oktober in Vera, Groningen (NL)
  • 1 november in Tivoli de Helling, Utrecht (NL)
  • 2 november in Doornroosje, Nijmegen (NL)
  • 3 november in Trix, Antwerpen (BE)
  • 4 november in Effenaar, Eindhoven (NL)

Het laatste album van The Robocop Kraus is 'They Think They Are Robocop Kraus'. De schijf werd in Europa uitgebracht in 2005 en verscheen een jaar later in de VS. Het album werd geproduceerd door Pelle Gunnerveldt (The Hives, International Noise Conspiracy).

zoeken
zoeken