DrumDrieDaagse met Chuck Silverman

Schrijf je in voor de reservelijst

Muzieknieuws 30-07-2007 15:31

De DrumDrieDaagse gaat vrijdag 17 augustus van start. We zijn volgeboekt, maar je kan je nog wel op de reservelijst laten zetten! Norman Bonink heeft helaas zijn deelname afgezegd, maar de docenten die er wel zullen zijn, zijn stuk voor stuk superleraren. Chuck Silverman komt uit de US over om de drie dagen les te geven.

Drie jaar aan één stuk keihard werken met Bløf is voor Norman Bonink even teveel van het goede. Mede op doktersadvies heeft hij moeten aangeven dat de DrumDrieDaagse er niet in zou zitten dit jaar. Een uitstekende vervanger is gevonden in de persoon van Chuck Silverman, een van de meest gerenommeerde funk-latin drummers/docenten die de VS kent.

Speciaal voor de DrumDrieDaagse komt hij over uit Californië en zal met het lesmateriaal uit zijn fameuze boeken 'The Funkmasters - Drummers of James Brown' en 'Afro-Caribbean Grooves' een berg lesinformatie kunnen verschaffen. Chuck geeft les aan het Musicians Insititute in L.A.

Op vrijdagavond 17 augustus doet hij bovendien een demo-avond in Musicon, gratis toegankelijk voor deelnemers aan de DrumDrieDaagse (voor andere geïnteresseerden € 5,-). Verder geven onder anderen Pierre van der Linden, Kim Weemhoff, Stef Broks, Sarah Lavinia Feenstra en Cesar Zuiderwijk les tijdens de altijd superinteressante én gezellige driedaagse.

»» Klik hier om je in te schrijven, zodat we je op de reservelijst kunnen plaatsen! Je wordt gebeld als we een plaats hebben.
zoeken
zoeken