Nieuwe single en videoclip Delain
Sander Zoer en band zetten hoog in met nieuwe release
Muzieknieuws 22-07-2007 11:58
De nieuwe video van de Nederlandse gothic metal band Delain, met Sander Zoer op drums, is af! De clip hoort bij Delain's tweede single; de ballad See Me In Shadow.Het eindresultaat kan je via deze link bekijken.

Naast het titelnummer See Me In Shadow bevat de single tevens de bijbehorende videoclip en drie exclusieve akoestische tracks.

Succesvolle start
Delain maakte in 2006 een uiterst succesvolle start met het debuutalbum ‘Lucidity’. De formatie werd eind 2006 bekroond met een Essent Award.

De eerste single, Frozen, kwam al veelvuldig voorbij op TMF. Delain speelde op Paaspop, het bevrijdingfestival in Zwolle en onlangs op Fields Of Rock 2007 in Biddinghuizen. Zangeres Charlotte Wessels is tevens genomineerd voor de Hitkrant Hittegolf Awards 2007!

Van project tot band
De drijvende kracht achter Delain zijn Martijn Westerholt (ex-toetsenist van Within Temptation) en zangeres Charlotte Wessels. Delain had aanvankelijk een projectmatig karakter, maar is inmiddels getransformeerd tot een volwaardige band.

Oprichters Martijn en Charlotte worden live geflankeerd door Sander Zoer (drums), Ronald Landa (gitaar, grunts/vocals), Ray van Lente (gitaar), en Rob van der Loo (bas).
drummer links