Alles brengt vierdaagse hit 2007 uit

MoonStock Records' eerste digitale release

Muzieknieuws 03-07-2007 12:04

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse van 2007 zal de uit de regio Nijmegen afkomstige band Alles, een gooi doen naar een top 10 hit in de Nederlandse hitlijsten. In 1982 behaalde Het Goede Doel een nummer 1 hit met het nummer België. Alles heeft een parodie gemaakt met als titel Nijmegen. De tekst is volledig aangepast naar De Nijmeegse Vierdaagse.

MoonStock Records, waarop het nummer uitkomt, hoopt dat het nummer gepromoot zal worden door alle lokale en regionale radiostations. Het nummer zal verspreidt worden onder alle horecagelegenheden in de Nijmeegse binnenstad en is voor slechts € 0,99 verkrijgbaar via moonstockrecords.nl. Vanzelfsprekend zal Alles tijdens de Vierdaagsefeesten op verschillende podia in de Nijmeegse binnenstad te zien zijn.

Alles
De band Alles is ontstaan in Groesbeek. Een aantal jaar geleden is er begonnen met het mixen van hiphop met bekende levensliederen onder de noemer: Alles Smarthop. Alles speelde al meerdere keren op de dag van het Levenslied in Nijmegen en heeft de derde prijs gewonnen van het Leids festival van het Levenslied. Ook was Alles te bewonderen in het Utrechtse Tivoli en in voorprogramma’s van o.a. Walter Trout en Kane. In 2004 tourde Alles samen met de Zingende Fresias en Patatje Metal door Nederland. Alles heeft een prettig gestoorde uitstraling, originele muziek en grappige teksten.

DJ Foxy is de dj van het Smarthop Collectief, en altijd in de weer met samplers, platenspelers en drumcomputers om de ideale mix te vinden tussen het levenslied en beats waar het vet vanaf druipt.
zoeken
zoeken