Seven gaat voor wereldrecord

7 x 7 x Oscar Kraal

Muzieknieuws 30-06-2007 14:36

Op de datum met het magische getal 07-07-07 zal de Haagse band Seven, met Oscar Kraal op drums, een recordpoging doen om in het Guiness Book of Records opgenomen te worden opgenomen. Op 7 juli zal de band binnen 24 uur zeven optredens met zeven songs per show geven in Nederland.

De aftrap wordt gegeven om 00.01 uur op Ridderpop in Ridderkerk. Na een korte nacht zal de band om 09.30 uur de Orange Flaship Store te Rotterdam openen vanaf het balkon. Daarna reist ze direct door naar Dwergpop in Driebergen waar de band om 13.00 uur op het podium staat. Dan naar Leidschendam om om 16.00 uur de bühne op Vlietpop te bestormen, en weer terug naar Rotterdam waar ze om 18.30 uur de rocksongs over Trailerpop laat denderen. 21.00 Uur is Seven te zien in het Speakers Café in Delft, waar ze de voorlaatste set doet. Het laatste optreden van de dag is om 23.00 uur in Scheveningen, in De Franse Bulldog.

Met deze unieke stunt doet de band, met Oscar Kraal op drums, een poging om in het Guiness Book of Records te komen, maar is het evenzo goede promotie voor het in augustus vorig jaar uitgekomen debuutalbum van de band. Het motto van Seven is even simpel als allesomvattend, "lekker rocken".

Het laatste album werd vorig jaar gepresenteerd in de Indiatent op Lowlands. Sinds die tijd is Seven veel te horen geweest op radio en televisie en heeft de band veel opgetreden. In het najaar van 2007 komt die nieuwe single uit van Seven. Het daaropvolgende album zal in het voorjaar van 2008 verschijnen. De band wordt de hele dag gevolgd door camera's en er zal een film gemaakt worden die later te downloaden zal zijn op de website van Seven www.sevenmusic.nl.

Oscar video
Op 3 juni gaf Oscar een clinic op de Trommelrommeldag in Winterswijk. Bij het verslag vind je video's en foto's van zijn clinic.
» klik hier om zijn spel en materiaal van Seven te bekijken.
zoeken
zoeken