2nd Place Driver tekent bij Stacey Records

Muzieknieuws 25-06-2007 13:27

De band 2nd Place Driver heeft een nieuw platencontract getekend bij Stacey Records. Het voormalige label dat de vorige twee cd’s van 2nd Place Driver uitbracht, is in 2007 gestopt met zijn activiteiten. De band moest op zoek naar een nieuw label en vanwege goede connecties met Stacey Records werden de oude banden weer aangehaald.

Omdat de band eerder met succes was te horen op de verzamelaar ‘Dutch Delight 3’, uitgebracht door Stacey Records, was de keuze al snel gemaakt. ‘De samenwerking met Stacey verliep altijd super en een vervolg hierop voelt voor beide partijen erg goed’, aldus gitarist Bart Dietvorst.

De band is momenteel druk met nieuw werk voor een speciale derde cd. Nog dit jaar zal deze uitgebracht worden op Stacey Records. De twee vorige albums van de band; ‘…1’ (2005) en ‘The Hungry Ones’ (2006) zullen vanaf juli weer via Stacey Records/ Rough Trade in de Benelux verkrijgbaar zijn.

De nieuwe zakelijke impuls wordt meteen goed uitgebuit: binnenkort zal de band meewerken aan een nieuw promoconcept van Legal Download.

2nd Place Driver bestaat uit:
Rias Baarda - zang, gitaar
Bart Dietvorst - gitaar, programming
Ron Claassen - bas
Bart van de Put - drums
zoeken
zoeken