Cesar Zuiderwijk op Waterpop 2007

Westlands festival bestaat 30 jaar

Muzieknieuws 18-06-2007 12:03

Op vrijdagavond 10 augustus viert het Waterpop Festival zijn 30-jarig bestaan. De jubileumavond in het Wateringse Hofpark staat in het teken van een groots Westlands feest, met optredens door en voor Westlanders.

Programma
Zaterdag 11 augustus wordt de dertigste editie van het festival gehouden, maar al op vrijdagavond 10 augustus vinden op de podia in het Wateringse Hofpark zeer uiteenlopende acts plaats. Op het programma staan optredens van Moke, Astrosoniq, Antwerp Gipsy Ska Orkestra, El Pino and the Volunteers, Green Hornet en Matik. Cesar Zuiderwijk is aanwezig en geeft, speciaal voor Rabobankleden, een clinic.

En wat te denken van de vetste band van Nederland: D!K! Als finaleband speelt No Comment de sterren van de hemel. Verder brengen muzikale kopstukken uit het Westland oude Waterpop-hits ten gehore, en toont een modeshow de geschiedenis van Waterpop-T-shirts. De presentatie is in handen van DJ Zwaardski. De aankleding en het theater wordt verzorgd door Illusions & De Zevensprong. Het Westlandse feest duurt van 19.00 tot 23.30 uur.

Het festival vind plaats op zaterdag 11 augustus van 13.00 tot 23.00 uur in het Hofpark in Wateringen.
Meer informatie vind je op: waterpop.nl.
zoeken
zoeken