After All: niets te klagen

Muzieknieuws 19-05-2004 13:12

Het gaat voorspoedig met After All, de power metalband uit België. Drummer Kevin Strubbe kreeg in februari een endorsement van Sabian bekkens. Er is een nieuw album in het vooruitzicht èn de bands staat op de Pre-Party van het Dynamo Open Air festival.

Het gezelschap heeft vorige week de opnames afgerond van het nieuwe studio-album. "The Vermin Breed, de vijfde full-length release van After All verschijnt in het najaar.

"The Vermin Breed" is opgenomen en gemixt door oude rot in het vak Harris Johns in zijn Spiderhouse Studio's in Berlijn. Johns is bekend van zijn werk voor klassiek bands als Helloween en Kreator. Nog niet zo lang geleden werkte Johns mee aan DVD opnames voor Slipknot en Sodom.

Wie een voorproefje wil horen, kan in juni terecht voor de shows die After All geeft met de Amerikaanse band Seven Witches. Opmerkelijk detail: After All drummer Kevin zal een dubbele dienst draaien. Hij zal namelijk ook achter de drumkit zitten voor Seven Witches.

Daarnaast laat After All ook live van zich horen op de Pre-Party van Dynamo Open Air in de Effenaar in Eindhoven op 4 juni. Die avond speelt ook Shadows Fall. Het feestje wordt afgesloten door headliner Agent Steel.

zoeken
zoeken