Wisseling van de wacht in After Forever en Sun Caged

Muzieknieuws 10-05-2004 22:50

After Forever neemt afscheid van toetsenist Lando van Gils. In zijn plaats komt Joost van den Broek, afkomstig van Sun Caged.

In een persoonlijke verklaring op de website van de band schrijft Van Gils:
"Het is voor mij een heel moeilijke beslissing geweest. En ik vind het nog moeilijk. De band, de muziek en de optredens zijn namelijk geweldig. En ook de contacten met de fans zal ik erg missen.

Ik stop om persoonlijke redenen. We worden steeds meer gevraagd voor grote optredens en internationale tournees. Fantastisch om te doen, maar het betekent wel dat je er 100% voor moet gaan. Alles bij elkaar leveren vooral deze tournées mij niet genoeg plezier meer op om er mee door te gaan."

Op 14 mei is Lando van Gils voor het laatst te zien als toetsenist van After Forever in de Bosuil te Weert. Drummer André Borgman en de rest van de band zullen er ongetwijfeld een waardig afscheidsfeest van maken.

Op de Sun Caged website is het vertrek van Joost van den Broek inmiddels bevestigd. Hij is echter niet de enige die de band verlaat: ook zanger André Vuurboom vertrekt. In een engelstalige verklaring schrijft de band:

"Andre decided to leave the band since he and Joost worked very closely together since they live in the same town and the distance he has to travel to rehearsals caused him troubles"

Voor beide vacatures is Sun Caged druk op zoek. Zangers en toetsenisten met interesse kunnen reageren via e-mail.

Ter geruststelling voor alle fans: Sun Caged, met drummer Roel van Helden in de gelederen, is niet van plan in de tussenen optredens af te zeggen.

zoeken
zoeken