Luie Hond wint Friese Popprijs

Muzieknieuws 08-01-2007 10:34

Luie Hond heeft op 21 december 2006 de Friese Popprijs gewonnen tijdens het Friese Popgala dat gehouden werd in theater “de Lawei” in Drachten. De band was genomineerd in de categoriën Beste band, Beste single en Beste album. De prijs, een bedrag van € 2500,-, werd door de jury tijdens het gala uitgereikt.

Voor deze laatste 3 prijzen was het internet stemmen bepalend dat de band met Andries van Wieren op drums naar het succes heeft geholpen. En met internet stemmen kun je LH ook het podium van Pinkpop ophelpen. Onder het motto van De Gouden Tip' vraagt het festival de fans om een advies voor het in hun ogen ultieme programma. Je kunt drie bandnamen opgeven en de programmacommissie zal alle inzendingen gaan beoordelen. Onder alle inzendingen worden entreekaarten verloot. Er kan gestemd worden vanaf woensdag 13 december 2006 tot woensdag 10 januari 2007.
Klik hier om jouw stem uit te brengen.

Dat hard werken welzeker beloont, geeft het drukke schema van de band al aan. Aanstaande dinsdag is de vijfmansformatie vanaf 16.30 uur te zien bij TMF Re-action. Daar laten ze een akoestische versie van de nieuwe single Beter Af horen en ook zal er een interview plaatsvinden. Aanstaande donderdag speelt de band in Speakers Delft en op vrijdagochtend is ze te gast bij Edwin Evers in het programma Evers staat op bij Radio 538.

Op Noorderslag 2007 is Luie hond op 13 januari twee maal te zien en te horen: om 01.30 en ± 23.00 zal nog een interview op 3FM plaatsvinden met Joris. ’s Middags is er nog een instore-optreden in Plato in Groningen. De aanvang bij Plato is om 16.50 uur.
zoeken
zoeken