15 mei: Muzikantendag 2004

Muzieknieuws 30-03-2004 15:14

Op zaterdag 15 mei vindt in de Melkweg, Amuse en Cinecenter in Amsterdam weer de jaarlijkse Muzikantendag plaats voor amateur en (semi-)professionele popmuzikanten.

Aan de hand van clinics, workshops, talkshows en één-op-éen-gesprekken worden vragen over o.a. composities, promotie, financiële zaken, muziekauteursrechten en subsidies beantwoord.

De voorbereidingen voor de Muzikantendag zijn inmiddels in volle gang. Volgens organisator Conamus zijn er ook speciale programmaonderdelen die interessant zijn voor slagwerkers, waaronder een drumclinic door Golden Earring's Cesar Zuiderwijk. In 2003 was de clinic van Cyril Directie een van de hoogtepunten van de Muzikantendag.

Het 3FM radioprogramma BuZz presenteert tijdens de Muzikantendag interviews met de The Gathering, Di-rect en The Sheer over het succes in Nederland en daarbuiten.

Ook is er een demospreekuur. Hier kun je jouw demo voorleggen aan journalisten, programmeurs en radiomakers die onverbloemd commentaar geven.

Kaarten voor de Muzikantendag kosten € 15,- (excl. reserveringskosten) en zijn bij de bekende verkooppunten verkrijgbaar. Kijk voor meer info de website van de Muzikantendag.

zoeken
zoeken