InCorps verwelkomt supertalent Alexander Giskes
Muzieknieuws 17-03-2006 16:58
InCorps blijft maar groeien en groeien! Het InCorps Team heeft de twintigjarige Alexander Giskes (foto) weten te strikken als Front Ensemble (Pit) Arrangeur en Clinician.Maar liefst negen jaar speelde Alexander bij Premier Drum & Bugle Corps uit Krommenie.

In 2002 en 2003 maakte hij de overstap naar Amerika en speelde hij beide jaren in het Front Ensemble van Pioneer Drum & Bugle Corps (WI, USA). In 2004 vervolgde hij zijn DCI avontuur bij Magic of Orlando. (FL, USA).

2006 wordt echter zijn absolute doorbraak: Alexander heeft onlangs te horen gekregen dat hij een plaats heeft veroverd in het Front Ensemble van regerend wereldkampioen The Cadets!

Het InCorps Front Ensemble Team bestaat nu uit drie van Europa’s grootste pittalenten. Naast Alexander staan niemand minder dan Rob Hagen (vijf seizoenen in het Front Ensemble van The Boston Crusaders USA en afgestudeerd, professioneel fulltime arrangeur) en Bruce Vrancken (drie seizoenen in het Front Ensemble van The Blue Devils USA en DCI Wereldkampioen in 2003).

Uiteraard gaat InCorps veel aandacht besteden aan de ervaringen van Alexander bij The Cadets deze zomer. Na zijn terugkomst zijn er al vergevorderde plannen om de kennis die Alexander heeft opgedaan om te zetten in een spectaculaire Front Ensemble Clinic. Samen met Rob Hagen en Bruce Vrancken wordt dit een super evenement. Informatie over dit evenement vind je binnenkort op Slagwerkwereld.
drummer links