Textures-contest: win een plaats als supportact
Speel jij als voorprogramma van Stef Broks?
Muzieknieuws 23-02-2006 11:21
"Drawing Circles" is de titel van het tweede album van Textures dat vanaf 17 april in de winkels ligt. Het eerste wapenfeit na het verpletterende debuut "Polars" uit 2003.Om de release te vieren, hebben drummer Stef Broks (foto) en de andere bandleden besloten om twee releaseparty's te houden: op 13 april in 013 te Tilburg, op 14 aprilin de Melkweg te Amsterdam.

De Duitse groep The Ocean (met Torge Lie▀mann op drums) speelt tijdens deze concerten als voorprogramma. Daarnaast wil Textures ook Nederlandse bands de kans geven een keer in een van deze twee gerenommeerde zalen te staan. Twee winnaars dus.

Wil je met jouw band in het voorprogramma van Textures en The Ocean staan, grijp dan nu je kans! Stuur je demo/CD met biografie naar: Klaroenring 183, 4876 ZE in Etten-Leur, t.a.v. Textures. De winnaars worden bekendgemaakt in de aprileditie van Aardschok die eind maart verschijnt.

Met het debuutalbum "Polars" scoorde Textures direct hoge ogen. De CD werd in eerste instantie in eigen beheer uitgebracht. Het blad Aardschok verkoos het album tot CD van de Maand en het Franse Listenable Records was zo enthousiast dat het de plaat wereldwijd uitbracht.

Niet lang daarna won de groep tevens een Essent Award. Bassist Dennis Aarts ontving in 2005 een Duiveltje, de prijs voor de beste muzikant van Nederland.
drummer links