Programma Giga Piraten Festijn compleet

Muzieknieuws 23-01-2006 13:18

Gerard Joling en Gordon zijn de laatst toegevoegde namen voor het Giga Piraten Festijn dat op vrijdag 17 maart in Gelredome wordt gehouden. Hiermee worden deze twee ‘toppers’ definitief binnengehaald in het leger der Piraten.

De Piraten is hét nieuwe fenomeen op Nederlandstalig muziekgebied en gaat het komende jaar zonder twijfel Nederland veroveren. Naast Gerard Joling en Gordon zijn er nog meer dan twintig artiesten aan het programma van het Giga Piraten Festijn toegevoegd. Nieuw is het voorprogramma met veel nieuw talent en regionale toppers.

Deze artiesten zullen Gelredome opwarmen voor het echte hoofdprogramma waar alle grote Piratennamen staan, geheel live begeleid door het Giga Piraten Showorkest, met drummer Marijn van den Berg en percussionist Antoon Tolsma.

Het Gelredome wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot de gezelligste huiskamer van Nederland. De voorverkoop voor dit unieke evenement loopt inmiddels.

Jan Smit, Jannes, Marianne Weber, Henk Wijngaard, Arne Jansen en Sugar Lee Hooper zijn maar enkele namen die hun medewerking aan het grootste Piratenevenement ooit hebben toegezegd. Al met al staan er meer dan 40 rasentertainers van het levenslied op vrijdag 17 maart op het megapodium in Gelredome.

De aankleding van dit Giga Piraten Festijn zal overdonderend zijn, zonder zijn intimiteit te verliezen wat karakteristiek is voor Piraten feesten. Qua podium, geluid en licht wordt gigantisch uitgepakt. Alles wordt in het werk gezet om deze happening memorabel en uniek te maken. Het Giga Piraten Festijn mag je niet missen!

Voor het Giga Piraten Festijn zijn zowel sta- als zitplaatsen beschikbaar. De presentatie is in handen van Willie Oosterhuis, de RTV-Oost coryfee.

Kaarten kosten 22,50 euro voor de sta plaatsen en 19,50 euro voor een plek op de tribune. De voorverkoop loopt via de Ticketbox (www.ticketbox.nl) en via de website www.gigapiraten.nl, waar je ook de volledige lijst van artiesten kunt vinden.
zoeken
zoeken