Robbie Williams het allerpopulairst
Muzieknieuws 30-01-2004 17:44
Het nummer 'Feel' van Robbie Williams niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van Europa het meest gedraaide nummer op de radio.Naast 'Feel' komt Williams nog twee keer voor in de lijst, met 'Come Undone' en 'Something Beautiful'. Alle drie de liedjes komen van het succesvolle album "Escapology".

Volgens onderzoeksbureau Music Control is de Britse superster daarmee het allerpopulairst in 2003. Dat is niet zo vreemd voor wie bedenkt welke fantastische slagwerkers met Robbie Williams meespelen. Onder andere Luis Jardim, Steve Ferrone, Alejandro "Alex" Acuņa en Jeremy Stacey laten van zich horen.

Music Control houdt van achttien landen bij welke liedjes er op de radio het meest wordt gedraaid. Met die gegevens stelt het bedrijf een top twintig samen. Dido, Craig David, Christina Aguilera en Avril Lavigne vormen de rest van de vijf populairste artiesten.

Opmerkelijk is dat in de top twintig slechts twee artiesten van het Europese vasteland staan: Tatu en Junior Senior. Daarmee staan er geen Nederlandse acts in de ranglijst. Alle overige artiesten zijn Amerikaans of Brits.

drummer links