5 etages Keymusic Rock Palace Den Haag - vandaag officiële opening

Terug in het centrum en 100% virusvrij!

Muzieknieuws 01-05-2021 13:41

Muziekwinkelketen Keymusic is terug in Den Haag met een XXL store en opent vandaag, zaterdag 1 mei 2021, officieel haar deuren aan de Torenstraat in Den Haag, in het pand waar het allemaal begon.

In 1985 openden Cesar Zuiderwijk en Rinus Gerritsen van de Golden Earring een muziekwinkel aan de Torenstraat 35 A. Na een tiental succesvolle jaren verhuisde de winkel naar de overkant van de straat onder de naam Keymusic Rock Palace. Er ging een schok door muziekmakend Den Haag en omstreken toen Keymusic in de zomer van 2019 aankondigde te verhuizen naar een tijdelijke kleinere locatie aan het Noordeinde.

Opening van de winkel in 1985

Keymusic was al langere tijd op zoek naar een geschikte locatie om terug te keren naar het centrum van Den Haag met een grote muziekwinkel. Sinds 1 Mei is Keymusic terug in de Torenstraat met maar liefst 5 etages muziekplezier. Den Haag snakt naar de terugkeer van een grote muziekinstrumentenwinkel in de stad.

In de video leidt Koen Herfst ons door de 5 etages Keymusic.  

Begane grond: toetsen en accessoires
1e etage: drums, akoestisch en elketronisc, en percussie
2e etage: akoestische gitaren
3e etage: elektrische gitaren en bassen, versterkers en effecten
4e etage: PA- en studio-afdelingVirusvrij winkelen
Primeur: Winkelen in de eerste Virusvrije Winkel van Nederland.
In de nieuwe winkel kunnen klanten veilig winkelen, het hele gebouw is uitgerust met een revolutionair luchtzuiveringssysteem. Keymusic Den Haag heeft dan ook de primeur in Nederland als eerste Virusvrije Winkel. Op iedere etage is het Keymusic Virotube systeem aangebracht dat 24 uur per dag de lucht in het gebouw zuivert en vrijhoudt van bacteriën en virussen. Klanten kunnen dus onbezorgd en veilig winkelen bij Keymusic Den Haag.The DJ Gear Shop
Momenteel wordt de winkel aan het Noordeinde verbouwd en zal medio mei openen onder de nieuwe winkelformule van Keymusic: The DJ Gear Shop. Hier vind je alles op het gebied van DJ Gear, Studio, Producing, licht en geluid. Keymusic blijft met 2 gloednieuwe winkels stevig gevestigd in beatstad Den Haag.

Meer informatie

zoeken
zoeken