Release van de week - Mell & Vintage Future - Live 2020

Vandaag verschenen - 1 januari 2021

Muzieknieuws 01-01-2021 16:01

Mell & Vintage Future maakte in 2020 een flinke sprong in populariteit ondanks de covid-situatie. Hun optredens in de tv-contest We Want More en als huisband van Linda's Wintermaand maakten veel indruk. En er was die kersthit It's Christmas. Nu, 1 januari 2021, lanceren ze een live-album, Live 2020.

Elke vrijdag verschijnen er honderden nieuwe albums. De redactie pikt er regelmatig een uit om voor te stellen, inclusief een Spotify-playlist en video.

Drummer Ton Dijkman is in topvorm op Live 2020, met zijn zo herkenbare, onweerstaanbare groove. De Hammond van Nico Brandsen ronkt overal, met natuurlijk zijn indrukwekkend bassende voeten op de Hammond-pedalen. En zangeres Melanie Jonker, ofwel Mell, is als altijd haarzuiver en krachtig. En vergeet niet de erg lekkere backing vocals van Marieke Dollekamp en Nyjolene Grey.

Live 2020 is in juli opgenomen in het Zomertheater in Den Bosch. Ton Dijkman: 'Dat is natuurlijk bijna onmogelijk waar we hebben toevallig dat net ENE optreden opgenomen!' 

 

De track Willin' hebben ze ook gespeeld tijdens We Want More, maar hier kiezen we voor de video vanuit de studio, met een detailblik op de muzikanten! 

 

 

www.mellvintagefuture.nl 

zoeken
zoeken