Dinner and music with John Engels - in Q-Factory Amsterdam
The Butter Notes met John Engels, Rob van Bavel, Tobias Nijboer en een 3-gangen menu
Muzieknieuws 08-07-2020 10:07
Die mooie Grote Zaal van Q-Factory in Amsterdam wordt zaterdag 11 juli 2020 omgetoverd in een restaurant, met muzikale omlijsting van het trio van John Engels met pianist Rob van Bavel en bassist Tobias Nijboer. Zaal open 18u, aanvang 19u. The Butter Notes! Er zijn nog kaarten!

Bij 'The Butter Notes' op Zaterdag 11 Juli waan je je in een heuse New York Jazzclub in de jaren '50. In deze rokerige, kosmopolitische sfeer geniet je van hoogstaande jazz van grootmeester John Engels - drums, Tobias Nijboer - bas en Rob van Bavel - piano. Tijdens de muzikale intermezzo's wordt een heerlijk 3-gangen diner geserveerd.

Zaterdag 11 juli, 18u, Q-Factory Amsterdam 
Tickets: €64,- | Ticketprijs incl. €4,- service- en betalingskosten.
* Diner en welkomstdrankje is inbegrepen in het toegangskaartje (€64 p.p.). Klik op fotos bovenin links om menu te zien. Of scroll naar benden.
Klik hier om je ticket te boeken.

In perspectief
John Engels is professioneel jazzdrummer sinds 1953. Begonnen bij Pia Beck en Mary Lou Williams, doorgebroken met de Diamond Five.Al gauw bleek hij een ras-swinger en vroegen veel buitenlandse solisten om hem als begeleider. Van Don Byas, Arnett Cobb en Teddy Edwards, tot Dizzy Gillespie, Art Farmer, Thad Jones en Jimmy Knepper. Legendarisch is zijn op cd en dvd uitgebrachte Tokyo-concert met Chet Baker.Typerend voor John Engels is dat hij niet vervalt in nostalgie, maar door wil in het nu. Ook nu hij 85 is. Vandaar ook zijn trio met Rob van Bavel en Tobias Nijboer, zaterdag 11 juli! 

 Zaterdag 11 juli, 18u, Q-Factory Amsterdam 
Tickets: €64,- | Ticketprijs incl. €4,- service- en betalingskosten.
* Diner en welkomstdrankje is inbegrepen in het toegangskaartje (€64 p.p.). 
Klik hier om je ticket te boeken.