Nieuw initiatief: Please Don't Stop The Music!

Merch & muziek van Nederlandse acts in handig overzicht

Muzieknieuws 01-04-2020 16:42

Please Don't Stop The Music is een website waar je je favoriete Nederlandse artiesten kunt steunen door het kopen en luisteren van Muziek & Merchandise via hun webshops. Het initiatief is natuurlijk in het leven geroepen vanwege de Corona-crisis, maar de bedoeling is dat het tevens uitgroeit tot een platform waar je het hele Nederlandse muzieklandschap kunt ontdekken. Acts kunnen zich aanmelden!

Please Don't Stop The Music is een initiatief van 3S Music Management (met onder meer My Baby, Jungle By Night en Michelle David & The Gospel Sessions in hun roster), maar het is de bedoeling dat alle bands en acts in Nederland hier de vruchten van gaan plukken. "Van groot tot klein, elk genre en van de Waddeneilanden tot Limburg", aldus het bijgaande persbericht.

De website is een overzichtelijk verzamelplaats waar muziekiefhebbers snel en makkelijk de muziek en webshop van hun favoriete acts kunnen bereiken. Daarnaast is het ook een goede plek om nieuwe muziek te ontdekken. Je kunt namelijk ook zoeken op genre en provincie. Wil je nieuwe muziek in jouw favoriete genre of bands bij jou uit de buurt leren kennen (en die wellicht steunen), dan is Please Don't Stop The Music een mooi startpunt van je speurtocht. 

Wil je jouw act ook op dit platform? Aanmelden kan hier!

 

 

zoeken
zoeken