Red House veiling groot succes
Instrumentveiling brengt bijna 50.000 euro op
Muzieknieuws 24-01-2020 12:19
Op onze website en facebook kon je al eerder lezen over de veiling, georganiseerd door Ruben Hoeke ten bate van het weeshuis in Ecuador waar topproducer en ex-Musicmaker-columnist Erwin Musper bij betrokken is. Vele bekende Nederlandse en Vlaamse muzikanten doneerden kunst, instrumenten, kleding, privélessen en veel meer en jullie boden massaal. De opbrengst is vandaag bekend gemaakt.

Ruben Hoeke: 'De Red House veiling en de donaties hebben € 32.365,25 opgeleverd! Geld dat, tot op de laatste cent, 1 op 1, rechtstreeks op de rekening van Stichting MJM Ecuador t.b.v. het weeshuis is gestort. Erwin Musper heeft zelf ook nog eens € 15.000,- aan donaties binnengesleept en daarmee komt het totaalbedrag voor de bouw van het nieuwe, veilige en schone onderkomen voor de kids op € 47.365,25! Dat is meer dan geweldig en ik ben jullie heel erg dankbaar voor jullie bijdrage! Dank je wel.'

Gitarist, De Bassist, Musicmaker, Slagwerkkrant en Interface zijn trots dat we publicitair ons figuurlijke steentje konden bijdragen.

Redhouse-website met meer info over het project.