Interactieve workshop voor bassisten en drummers
Samenspel tussen de twee staat centraal
Muzieknieuws 29-04-2019 13:15
Drummers uit Eindhoven en omgeving opgelet! Muziekmakerscentrum POPEI organiseert de eerste editie van een workshop, speciaal gericht op het samenspel van bassisten en drummers. De workshop vindt plaats op dinsdag 7 mei 2019 in het Klokgebouw te Eindhoven. De cursus is interactief, dus vergeet je drumstokken niet mee te nemen!

De workshop wordt gegeven door bassist Bob Willemstein van MijnMuziekles en drummer Jan Schellekens van Drumstation Eindhoven. Beide hebben ze een jarenlange ervaring in het bespelen van hun instrument en in lesgeven. Samen deden ze onderzoek naar de communicatie tussen bassisten en drummers. Ze bespreken hun ontwikkelingen tijdens de workshop.

Bob Willemstein
Bob is een bassist die ervan houdt om met zijn basgitaar controle te hebben over harmonieën. Vooral pop, jazz, blues en country vindt hij interressant. Samen met zijn basgitaar heeft hij heel Europa gezien door op te treden met diverse artiesten en bands. Bob geeft basles bij MijnMuziekles en daarnaast coacht hij beginnende bands.

Jan Schellekens
Jan drumt al zo lang hij het zich kan herinneren en doet het nog steeds met veel plezier en passie. In 2004 richtte hij Drumstation op, dat begon als een drumspeciaalzaak, maar inmiddels ook de noemer is voor zijn drumlessen en workshops. 

 

Mocht je interesse hebben, kan je je aanmelden door een mail te sturen naar marc@popei.nl. Laat je inspireren door tips die helpen om jouw spel te verbeteren.

Je kunt ook lid worden en met medemuzikanten praten in de speciaal hiervoor aangemaakte facebookgroep

Meer informatie: www.popei.nl