Doe voor 10 mei mee aan de Lucas van Merwijk contest
Speel je eigen drumpartij op Lucas van Merwijks Climate Change en win een Zildjian cymbal!
Muzieknieuws 29-04-2019 10:04
Lucas van Merwijk zou woensdag 8 mei zijn soloalbum Climate Change in Q-Factory Amsterdam presenteren, maar is helaas door ziekte geveld. Daarom hebben we de deadline voor de contest die in dit artikel aangekondigd wordt verlengd naar 10 mei.

Het titelnummer Climate Change vind je in dit webartikel downloadble. Speel de track mee, maak je eigen opname, audio of video, en stuur die uiterlijk vrijdag 10 mei in. Hoofdprijs: het gloednieuwe Zildjian Oriental Crash of Doom cymbal! De jury: Lucas van Merwijk & Slagwerkkrant-redactie!

Lucas van Merwijk bespeelde in de studio drie verschillende drumsets, resulterend in de fascinerende drumplaat Climate Change. Het album wordt in samenwerking met Slagwerkkrant op woensdag 8 mei in Q-Factory, Amsterdam, gepresenteerd, met drie drumsets on stage.


v.l.n.r. eigentijdse set, latin set en Tony Williams set

Klik hier voor alle achtergrondinformatie bij dit concert

Doe mee aan de Climate Change Contest 
Speel mee op de titeltrack, neem 't op en stuur jouw partij in. 

1) Download de backingtrack van Climate Change met de downloadlinks bovenin de linkerkolom. Eén versie mét click, en een versie zonder click. 
(onderin het artikel kan je vast even luisteren naar de versie zonder click)

2) Maak je eigen drumpartij op de track

3) Neem jouw spel op, meespelend op de track - mag audio zijn, mag ook video zijn.

4) Upload je audio of video naar Youtube of Soundcloud en stuur de link naar info@slagwerkkrant.nl. Of stuur je opname per wetransfer naar info@slagwerkkrant.nl 

Je inzending moet uiterlijk 10 mei bij ons binnen zijn. 
We maken de winnaar bekend medio mei. 

Hoofdprijs: 22" Zildjian Oriental Crash of Doom cymbal!
Tweede prijs: Twee tickets voor de Release Party 
Derde prijs: Een jaarabonnement Slagwerkkrant

De gloednieuwe 22” Oriental Crash Of Doom ligt in het verlengde van de kleinere modellen: vies, grommend en ongelooflijk complex. Net als zijn kleinere broers heeft ook deze Crash Of Doom een flink gedeukte rand. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je er een deukje in slaat :- )

Luister hier vast naar de backingtrack van Climate Change. Je kan de wav-files downloaden met de links bovenin de linkerkolom.