Voorverkoop tickets Slagwerkdag Zutphen 2019 van start
Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!
Muzieknieuws 01-03-2019 10:57
Op 14 april 2019 zal de vierde editie plaatsvinden van Slagwerkdag Zutphen. Het evenement is succesvol te noemen: de drie vorige edities waren namelijk uitverkocht. Ook dit jaar is het programma weer sterk, met optredens van onder anderen Han Kerkhof, Vernon Chatlein & Steven Brezet, Drumbassadors en Percossa.

Tickets voor Slagwerkdag Zutphen zijn te bestellen via info@multipercussion.com en kosten 20 euro. 

Clinics
Han Kerkhof en het duo Vernon Chatlein en Steven Brezet zullen clinics verzorgen.  

Han Kerkhof is op Instagram en Youtube geen onbekende naam. Deze drummer maakt video's van hoge kwaliteit en vaak haalt hij inspiratie uit een geluid of object. Check bijvoorbeeld zijn 'scissors' groove:  

Vernon Chatlein en Steven Brezet zijn bekend als de ritmesectie van de band Koffie. De heren weten precies wat swing is en beheersen meerdere percussie-instrumenten. Check deze zonnige versie van de HUNTU Groove:

Optredens
Naast het volgen van clinics, kan er ook genoten worden van live muziek. René Creemers en Wim De Vries, beter bekend als Drumbassadors, zijn onder andere van de partij en de dag wordt afgesloten door de slagwerkgroep Percossa. Percossa staat erom bekend om uit vrijwel alles een ritme te halen. check ook hun nieuwe show Bam!

Handtekening 
Omdat de organisatie van Slagwerkdag Zutphen de sfeer laagdrempelig wil houden, is er altijd de mogelijkheid om vragen te stellen of een praatje te maken met de slagwerkers. Na afloop van een festiviteit, kan de bezoeker op de foto of vragen om een handtekening voor in het plakboek. 

Het tijdschema van de Slagwerkdag is al bekend:
Zaal open: 13.00 uur
Aanvang: 13.30 uur
Einde: ca. 20.30 uur.

Slagwerkdag Zutphen 2019 wordt gehouden in Het Koelhuis, Coenensparkstraat 1 te Zutphen.

Slagwerkdag Zutphen en het Gunjur Muziekfestival worden georganiseerd door Drumschool Multipercussion

www.slagwerkdagzutphen.nl