Rockband Navarone doet mee aan The Voice Of Holland
Eerste band ter wereld die meedoet aan The Voice
Muzieknieuws 29-10-2018 18:14
Onze oren klapperden even, maar het is echt waar: de alternatieve rockband Navarone doet mee aan de televisietalentenjacht The Voice Of Holland. Daarmee is het vijftal uit Nijmegen de allereerste band die aan het populaire programma deelneemt. Met de stevige muziek, de drums van Robin Assen en natuurlijk zanger Merijn van Haren (want hij zal The Voice moeten worden!) zal Navarone ongetwijfeld van zich doen spreken. Waarom doet de band eigenlijk mee?
door Patrick Lamberts

Op 2 november 2018 is de band voor het eerst op RTL 4 te zien met hun ‘blind audition’. Dit jaar bestaat de jury van de goed bekeken televisieshow uit Waylon, Anouk, Ali B en Lil’ Kleine.
 
MEDIACIRCUS
Gitarist Roman Huijbreghs reageert namens de band op de vraag waarom de band aan The Voice meedoet. 'Veel fans wensen ons heel veel succes, gunnen ons een groter publiek en hebben zin om ons op tv te volgen. Voor ons is dit een super mogelijkheid om nieuwe rockzieltjes te winnen, en we gaan heus geen dingen doen die niet bij ons passen. Voor The Voice is het uniek dat er een band meedoet, en voor ons is het uniek om aan zo’n mediacircus mee te doen! Een enerverend avontuur, dat we met plezier en enthousiasme aangaan.'
 
 
SALVO
De bekendmaking komt kort na de aankondiging van het vierde studioalbum Salvo, dat op 23 november zal verschijnen via Suburban Records. De plaat is wederom opgenomen en geproduceerd met producer Joost van den Broek in Sandlane Recording Facilities. 
 
 
 
LIVE
NOV 17: NL - Nijmegen, Doornroosje – RELEASEPARTY - SOLD OUT
DEC 08: NL - Eindhoven, Come As You Are Festival @ Effenaar (Soundgarden Lives - Soundgarden Tribute)
JAN 25: NL - Alkmaar, Victorie 
JAN 26: NL - Eindhoven, Effenaar 
FEB 02: NL - Hengelo, Metropool 
FEB 09: NL - Oss, Groene Engel
FEB 16: NL - Arnhem, LuxorLive 
FEB 23: NL - Utrecht, De Helling
FEB 28: NL - Haarlem, Patronaat
MAR 01: NL - Groningen, Vera 
MAR 02: NL - Rotterdam, Rotown
 
Navarone, met vlnr: gitarist Kees Lewiszong, zanger Merijn van Haren, bassist Bram Versteeg, drummer Robin Assen en gitarist Roman Huijbreghs