2000 drummers aan zee vlaggen voor Rick Jonckheere Foundation
Voor 50 euro krijg je een vlag en steun je het goede doel
Muzieknieuws 01-10-2018 08:10
Op 9 september vond het grootse evenement Four Horizons - 2000 drummers aan zee plaats in Scheveningen. Was jij een van de 2000, dan heb je vast de schitterend door Topaz ontworpen vlaggen gezien die rondom het speelveld stonden opgesteld. Die vlaggen zijn door Cesar Zuiderwijk ter beschikking gesteld aan de Rick Jonckheere Foundation, de stichting die er alles aan wil doen dat de zeldzame ziekte CVID waaraan de jonge drummer Rick Jonckheere is gestorven een halt toe wordt geroepen. Een vlag krijg je voor 50 euro thuisgestuurd. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Foundation! Bestel 'm nu!

Tijdens het geweldige evenement Four Horizons – 2000 drummers aan zee stonden rondom het speelveld tientallen vlaggen opgesteld in de kleur van de slagwerksectie:

  • Blauwe vlag: Noord - drumsets en snaredrums
  • Gele vlag: Zuid – Latin slagwerk
  • Groene vlag: West – Djembé’s en doundouns
  • Rode vlag: - Floortoms en daiko’s


De vlaggen zijn ter beschikking gesteld aan de Rick Jonckheere Foundation. Zij gaan de vlaggen verkopen om dit goede doel te steunen. Je krijgt een vlag (zonder stok, maar is makkelijk aan een hengelstok te bevestigen) voor 50 euro (inclusief verzendkosten) thuisgestuurd. De opbrengst gaat naar de Foundation!


Hoe krijg ik zo’n vlag thuisgestuurd?
Ga naar www.rickjonckheerefoundation.nl/2000-drummers-aan-zee - en doe daar je bestelling!

Ook de grote backdrop die achter op het podium hing (foto boven) met uitgesneden logo van 5 bij 4 meter kan je voor dit goede doel overnemen.
Laat maar weten! Wie het eerst komt wie…

Rick Jonckheere Foundation
Op dinsdag 9 januari 2018 is Rick Jonckheere onverwachts overleden aan de zeer zeldzame ziekte CVID. Rick was eerstejaarsstudent drums aan de Rockacademie van Fontys Hogeschool voor de Kunsten en slechts achttien jaar jong.

Rick was een bescheiden student met wie anderen graag samenwerkten en vooral samen speelden. Zijn ziekte, waarvan weinig mensen wisten, stond hem niet in de weg; hij was een gepassioneerde en energieke student met veel plannen voor de toekomst.

We hadden graag gezien dat hij uitgroeide tot een afgestudeerde artiest, helaas heeft het niet zo mogen zijn. Een groot verlies.

Onderzoek naar deze zeldzame primaire immuundeficiëntie/afweerstoornis is hard nodig. Uw donatie is daarom van grote waarde.

'Drumming is the only thing that makes me truly alive' - RJ
www.rickjonckheerefoundation.nl